Java e Sigurisë Ushqimore 2018

Edicioni i 2-të i Javës së Sigurisë Ushqimore ishte një moment krahasimi dhe përditësimi që përfshiu aktorët e ndryshëm me qëllim kontributin në përhapjen e kulturës së sigurisë dhe higjienës në prodhimin e ushqimit, në qasjen e komponentëve të ndryshëm që operojnë në zinxhirin e furnizimit dhe për të nxjerrë në pah aktivitetet parandaluese që Shërbimet Veterinare të ASL kryejnë për qëllime të garancisë së konsumatorit.

Programi, i zhvilluar në bashkëpunim me institucionet vendore, ka përfshirë një sërë iniciativash dhe konferencash mbi tema me interes të përgjithshëm dhe aktualitet, që synojnë si punonjësit e sektorit si trajnim i brendshëm, ashtu edhe si informacion për qytetarin konsumator.

Tema kryesore e takimeve dhe slogani i ngjarjes është One Health, ose Mjekësia Unike, Ushqimi dhe Shëndeti i Mjedisit, për të nënkuptuar korrelacionin e ngushtë midis shëndetit të njeriut, shëndetit të kafshëve dhe mjedisit, i cili përfaqëson objektivin dhe misionin e Shërbimeve Veterinare që veprojnë në Departamentin e Parandalimit, si dhe vetë Departamentit. Data e fillimit: e hënë, 15 tetor 2018
Data e përfundimit: e premte, 19 tetor 2018
Vendi:

  • Palazzo Provinciale Giovanni Jacobucci – Piazza Antonio Gramsci, 13 – 03100 Frosinone;
  • Sala Mario Papetti Dhoma e Tregtisë Frosinone – Viale Roma, 9 – 03100 Frosinone;
  • Sala Teatro ASL Frosinone – Via A. Fabi, snc – 03100 Frosinone.

Menaxheri Shkencor i ngjarjes
Dr. Roberto Petrucci

Apri pdf
15/10/2018 - g-saralli-allevamento-ovicaprino-criticita-e-prospettive-di-sviluppo

20.38 MB

20.38 MB
Apri pdf
15/10/2018 - r-marrone-analisi-pericoli-e-valutazione-rischi-nell-attivita-di-caseificazione-nei-piccoli-opifici

4.45 MB

4.45 MB
Apri pdf
15/10/2018 - r-rosati-l-attivita-di-supporto-dell-izslt

2.11 MB

2.11 MB
Apri pdf
15/10/2018 - t-zottola-i-prodotti-alimentari-tipici-locali

7.46 MB

7.46 MB
Apri pdf
17/10/2018 - etichettatura-eu-gruppo-maurizi

2.25 MB

2.25 MB
Apri pdf
18/10/2018 - ar-riccio-meccanismi-d-azione-farmaci-antibiotici-e-antibiotico-resistenza

2.44 MB

2.44 MB
Apri pdf
18/10/2018 - g-dandrea-ruolo-della-asl

1.13 MB

1.13 MB
Apri pdf
18/10/2018 - g-turriziani-utilizzo-del-farmaco-in-zootecnia

2.89 MB

2.89 MB
Apri pdf
18/10/2018 - r-cannalire-strategie-per-combattere-l-antibioticoresistenza

2.41 MB

2.41 MB
Apri pdf
18/10/2018 - 02_r-copiz-il-contributo-delle-associazioni

10.09 MB

10.09 MB
Apri pdf
18/10/2018 - 03_fs-arcuri-presentazione-libro

5.08 MB

5.08 MB
Apri pdf
18/10/2018 - 04_m-boragine-microscopia-nella-diagnosi-differenziale-delle-intossicazioni-da-funghi

4.77 MB

4.77 MB
Apri pdf
18/10/2018 - 05_n-ambrosetti-corso-per-micologo

1.02 MB

1.02 MB
Apri pdf
18/10/2018 - 06_presetazione libro giovedì berna

5 MB

5 MB
Apri pdf
18/10/2018 - 07_relazione 18.10 berna

10.09 MB

10.09 MB
Apri pdf
19/10/2018 - 01-r-zilli-one-health-oltre-lo-slogan_0

871.1 KB

871.1 KB
Apri pdf
19/10/2018 - 02-a-mantovani-la-valutazione-del-rischio-chimico-tossicologico-in-sicurezza-alimentare_0

1.54 MB

1.54 MB
Apri pdf
19/10/2018 - 03-i-ferrante-il-ruolo-dell-arpa-lazio-nel-campo-della-sicurezza-alimentare_0

1.23 MB

1.23 MB
Apri pdf
19/10/2018 - 04-a-giuliani-il-ruolo-dell-arpa-lazio-nel-campo-della-sicurezza-alimentare

4 MB

4 MB
Apri pdf
19/10/2018 - 05-p-scaramozzino-strumenti-per-la-sorveglianza-dei-contaminanti-ambientali-nelle-produzioni-animali-biomonitoraggio-ed-uso-dei-dati-di-sorveglianza-passiva

2.16 MB

2.16 MB
Apri pdf
19/10/2018 - 06-m-esposito-dalla-crisi-diossina-alla-terra-dei-fuochi

9.2 MB

9.2 MB
Apri pdf
25/10/2018 - 01-a-de-gregorio-audit-strategy-latte

122.88 KB

122.88 KB
Apri pdf
25/10/2018 - 02-a-de-gregorio-audit-su-osa-presentazione

483 KB

483 KB
Apri pdf
25/10/2018 - P Bartolomucci - Audit come strumento CQ

741.92 KB

741.92 KB

Përditësimi i fundit: 26/01/2024

Pubblicato il: 30/01/2023

Raporto një gabim në këtë faqe