Mos qëndro në radhë! Rezervoni shërbimet shëndetësore dhe shërbimet drejtpërdrejt në internet – video mësimore

Të prenotojë dhe të menaxhojë në mënyrë të pavarur takimet në institucione shëndetësore, publike dhe të akredituara në Lazio.

Të kontaktohet nga operatori telefonik dhe të kërkojë ose të lëvizë rezervimet tuaja për shërbimet shëndetësore, të ofruara ekskluzivisht sipas regjimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, përshkruar në deklaratën e mjekut.

Duke klikuar në këtë lidhje, do të ridrejtoheni në faqen salutelazio.it ku mund të hyni në shërbim.

Përditësimi i fundit: 16/02/2023

Pubblicato il: 08/07/2022

Raporto një gabim në këtë faqe