Ortopedi UOC

Ortopedia UOC e Sora merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të Sistemit Lokomotor. Në shtrimin e zakonshëm në spital dhe kirurgjinë ditore (DH, Apa, AMB, PAC dhe PO), sëmundjet degjenerative, inflamatore dhe traumatike të sistemit osteoartikular diagnostikohen dhe trajtohen me një qasje tradicionale, artroskopike dhe minimalisht invazive.

Si pjesë e aktiviteteve të kryera, një rrugë specifike rezervohet për trajtimin e frakturave të qafës femorale tek të moshuarit.

Modaliteti i hyrjes

Pacientët marrin pjesë në objekt përmes Departamentit të Urgjencës Spitalore dhe klinikës ambulatore, përmes FILXHANIT.

Shërbimet/Aktivitetet e ofruara

Ortopedia UOC e Sora përbëhet nga shërbimet e mëposhtme:

 • Njësia spitalore: 14 shtretër (4 dhoma dopio dhe 1 dhomë e katërfishtë). Orari i hyrjes së vizitorëve është nga ora 12.00 deri në orën 13.00 dhe nga ora 17.00 deri në orën 18.00;
 • Njësia e Kirurgjisë Ditore: me 4 shtretër (2M dhe 2F) është aktive nga e hëna (7.00 am – 7.00 pm) deri të shtunën (7.00 am – 2.00 pm). Është e mundur të kryhet DH, DS, Apa, AMB, PAC dhe PO (përgatitja për kirurgji ortopedike të zgjedhur);
 • Klinika ambulatore: ushtron aktivitetin të martave, të enjteve dhe të premteve, nga ora 9.00 deri në orën 12.00;
 • Dhoma e gipsit: është aktive çdo ditë, nga ora 7:00 e mëngjesit deri në orën 13:00, në të cilën kryhen konsultime për PS dhe për OU-të e tjera, veshjet, infiltrimet, etj.;
 • Seancat operative: këto zakonisht mbahen të hënën nga ora 8.00 deri në orën 14.00 dhe të mërkurën nga ora 8.00 deri në orën 16.00.

Kontaktet

Menaxheri: Dr. Renato Rotondo

Zyra Sora

 • Adresa: Località San Marciano, OspedaleSS. Trinity, Kati 3 Shkallët A – 03039 Sora
 • Telefon: 0776.8294084 – 0776.8294085
 • Faks: 0776.833636
 • Telefoni i departamentit: 0776.8294084
 • Telefoni i dhomës Gessi: 0776.8294085
 • Telefoni i Kirurgjisë Ditore: 0776.8294088
 • Telefoni i menaxherit: 0776.8294092

Përditësimi i fundit: 01/04/2022

Pubblicato il: 24/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe