UOS Affiliated Pharmaceuticals and Pharmacovigilance (Farmaceutika dhe farmakovigjilenca e lidhur me

Kontaktet

  • Personi i kontaktit të kompanisë FV: Dr. Fulvio Ferrante
  • Personi i Kontaktit të Shoqërisë për Mbikëqyrjen e Pajisjeve Mjekësore: Dr. Patrizia Venditti
  • Adresa: nëpërmjet A.Fabi s.n.c. 03100 Frosinone
  • Telefon: 0775/882349-0775/882500
  • Faks: 0775/292230
  • Email: farmacovigilanza @aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 19/04/2023

Pubblicato il: 22/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe