UOS SISP Nord

Shef Dr. Sonia Iannone

Selia e Anagni-t

 • Adresa: Via Onorato Capo, 2 – 03012 Anagni
 • Telefon: 0775 7325226
 • Emaili: sisp.distrettoa@aslfrosinone.it
 • Emaili i certifikuar: sisp.distrettoa@pec.aslfrosinone.it
 • Orari i pritjes: nga e hëna deri të premten nga ora 8:00 deri në orën 9:30

Selia e Frosinone

 • Adresa: Viale Mazzini ne ish Spitalin Umbero I – 03100 Frosinone
 • Telefon: 0775 2072599 – 0775 2072601 – 681 – 683
 • Teknikët e parandalimit: 0775 2072700 – 701 – 702 – 703 – 600
 • Emaili: sisp.distrettob@aslfrosinone.it
 • Emaili i certifikuar: sisp.distrettob@pec.aslfrosinone.it
 • Orari i pritjes: nga e hëna deri të premten nga ora 8:00 deri në orën 9:30 – Teknikët e parandalimit gjithashtu të martën dhe të enjten nga ora 12:30 deri në orën 13:30

Përditësimi i fundit: 07/12/2022

Pubblicato il: 27/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe