Objektet e akredituara

Objektet e akredituara janë objekte private të lidhura me Shërbimin Shëndetësor Kombëtar për ofrimin e shërbimeve të caktuara shëndetësore që përdoruesi mund të kryejë si një alternativë ndaj shërbimit publik duke hyrë me të njëjtat metoda: kërkesa e Mjekut dhe pagesa e tarifës së pjesëmarrjes (bileta).

Kontaktet

UOSD Akreditimi, Mbikëqyrja dhe Kontrolli i Strukturave Private të Akredituara

Drejtor: Dr. Gabriella Battisti

Selia e Frosinone

  • Adresa: Via Armando Fabi – 03100 Frosinone
  • Telefon: 0775.8822290
  • Emaili: accreditaprivate@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 01/04/2022

Pubblicato il: 01/04/2022

Raporto një gabim në këtë faqe