Vazhdimësia e Shërbimit të Kujdesit (ish-Garda Mjekësore)

Qëllimi i shërbimit

Garantoni të gjithë qytetarët, duke përfshirë jorezidentët, kujdesin shëndetësor për situatat me natyrë urgjente gjatë orarit të punës kur mjekët e kujdesit parësor dhe pediatrit me zgjedhje të lirë nuk janë në dispozicion. Shërbimi është aktiv në oraret e mëposhtme:

 • nga ora 20.00 deri në orën 20.00, gjatë ditëve të javës dhe ditëve të festave zyrtare;
 • nga ora 10.00 deri në orën 20.00 në ditët para pushimeve;
 • nga ora 08.00 deri ne oren 20.00 ne festat publike.

Si të hysh

Ju mund të hyni në shërbim duke telefonuar në një nga qendrat e operacioneve:

 • Qendra e Operacioneve Frosinone – Anagni: Numri i telefonit falas 800 185 486
 • Qendra e Operacioneve Sora: numri pa pagesë 800 185 486
 • Qendra e Operacioneve Cassino: numri pa pagesë 800 185 486

Jo-rezidentët e Rajonit Lazio duhet të paguajnë për shërbimet e ofruara (neni 38 i Marrëveshjes Shtesë Rajonale të Mjekësisë së Përgjithshme, e transpozuar me DGR 229/06) siç specifikohet më poshtë:

 • Vizita ambulatore: 15.00 €
 • Vizita në shtëpi: 25.00 €
 • Aktet mjekësore të përsëritura: € 5.00

Mjeku i Vazhdimësisë së Kujdesit që bën një vizitë, sipas normave të mësipërme, lëshon një faturë/faturë tatimore në emër të tij/saj, me arsyet e mëposhtme: Vizita mjekësore ambulatore/në shtëpi për një tarifë ose akt mjekësor jo përsëritës, mbledhja e shpërblimit përkatës, në mënyrë të ngjashme me mjekët e përgjithshëm për vizita të rastit.

Mjekët munden, pas vizitës së pacientit:

 • të përshkruajë barna për terapi emergjente dhe të mbulojë një kurs terapie që nuk i kalon 48/72 orë;
 • të propozojë shtrimin urgjent në spital;
 • vërtetimin e sëmundjes për zhvendosjen e punëtorëve për një maksimum prej tre ditësh;
 • vazhdimësia e mjekëve të kujdesit nuk mund të përshkruajë ekzaminime dhe vizita të specializuara, as të transkriptojë recetat e ofruesve të tjerë të kujdesit shëndetësor, përfshirë ato të daljes nga spitali.
Apri pdf
Nuova Graduatoria Secondo Semestre 2020 per Incarichi di Continuità Assistenziale

792.47 KB

792.47 KB
Apri pdf
Determina n. 7046 del 30.09.2020

889.02 KB

889.02 KB
Apri pdf
Graduatorie aggiornate II° semestre 2020 per incarichi di Continuità Assistenziale

325.91 KB

325.91 KB
Apri pdf
Determina n. 6861 del 23.09.2020

191.08 KB

191.08 KB
Apri pdf
Determinazione n. 6082 del 20.08.2020

1.56 MB

1.56 MB
Apri pdf
Allegato 1 - Determinazione n. 6082 del 20.08.2020

408.78 KB

408.78 KB
Apri pdf
Graduatoria Pediatri Libera Scelta 2020

172.37 KB

172.37 KB
Apri pdf
Determina n. 2762 del 08.04.2020

1.15 MB

1.15 MB
Apri pdf
Graduatoria Assistenza Primaria 2020

347.14 KB

347.14 KB
Apri pdf
Graduatoria Continuità Assistenziale 2020

361.27 KB

361.27 KB
Apri pdf
Graduatoria Medicina dei Servizi 2020

399.09 KB

399.09 KB
Apri pdf
Graduatoria Continuità Assistenziale Medicina Penitenziaria

477.41 KB

477.41 KB
Apri pdf
Avviso per incarichi di Continuità Assistenziale Istituti Penitenziari

368.26 KB

368.26 KB
Apri pdf
Avviso graduatoria MMG e modello di domanda

332.43 KB

332.43 KB
Apri pdf
Avviso graduatoria Pediatria di Libera Scelta e modello di domanda

242.87 KB

242.87 KB
Apri pdf
Avviso di Mobilità Interna per Continuità Assistenziale

235.88 KB

235.88 KB
Apri pdf
Avviso Interno UOS Medicina Legale Territoriale Distretto A

159.1 KB

159.1 KB
Apri pdf
Istituti Penitenziali - Graduatoria Aziendale Continuità Assistenziale 2 PUBB 2019

100.52 KB

100.52 KB
Apri pdf
Graduatoria Aziendale di Continuità Assistenziale 2 PUBB 2019

165.13 KB

165.13 KB
Apri pdf
Avviso Istituti Penitenziari

98.31 KB

98.31 KB
Apri pdf
Avviso presentazione domande per aggiornamento graduatoria Continuità Assistenziale

127.94 KB

127.94 KB
Apri pdf
Modello di domanda Continuità Assistenziale 2019

69.75 KB

69.75 KB
Apri pdf
Modello Domanda - Istituti Penitenziari Continuità Assistenziale 2019

113.26 KB

113.26 KB
Apri pdf
Graduatoria Aziendale di Continuità Assistenziale Rettificata 2019

149.34 KB

149.34 KB
Apri pdf
Postazioni Continuita Assistenziale Distretti ASL

15.36 KB

15.36 KB
Apri pdf
Avviso Progetto ACP

52.12 KB

52.12 KB
Apri pdf
Domanda di adesione ACP Frosinone

48.86 KB

48.86 KB
Apri pdf
Domanda di adesione ACP Sora

49.67 KB

49.67 KB
Apri pdf
Domanda di adesione ACP Cassino

49.61 KB

49.61 KB
Apri pdf
Progetti PAT - Avviso interno per riapertura termini

49.71 KB

49.71 KB
Apri pdf
Domanda di adesione Anagni h24

55.14 KB

55.14 KB
Apri pdf
Domanda di adesione Pontecorvo h24

54.97 KB

54.97 KB
Apri pdf
Domanda di adesione Ceccano h12

52.35 KB

52.35 KB
Apri pdf
Domanda di adesione Ceprano h12

51.9 KB

51.9 KB

Përditësimi i fundit: 21/03/2022

Pubblicato il: 21/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe