UOS Adi A/B

Home Sociale dhe Kujdesi Shëndetësor ka për qëllim pacientët jo të vetë-mjaftueshëm dhe jo të transportueshëm.

Si të hysh

Me receta të:

  • Mjeku i Përgjithshëm;
  • Pediatri me zgjedhje të lirë;
  • Mjek Spitali

Koha dhe ditët e marrjes

  • Alatri: nga e hëna deri të premten nga ora 8:00 deri në orën 13:00;
  • Anagni: nga e hëna deri të premten nga ora 8:00 deri në orën 11:00

Përditësimi i fundit: 04/04/2022

Pubblicato il: 28/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe