Prenotimi i një amniocenteze

Mund të telefononi në nr. 0776.3929645 dhe të caktoni një takim me maminë koordinuese Dr. Di Lucia.

Përditësimi i fundit: 04/04/2022

Pubblicato il: 04/04/2022

Raporto një gabim në këtë faqe