Transporti i dializuar

Pacientët e dializës që banojnë në territorin e ASL të Frosinones të cilët kanë nevojë për transport për në dhe nga qendrat e dializës në kurriz të NHS duhet të përdorin ekskluzivisht Organizatat e mëposhtme:

  • San Paolo della Croce, Sora;
  • Centro Italia Soccorsi, Cassino;
  • Croce d ‘Oro Ciociara, Frosinone;
  • Geira Onlus, Latine;
  • Cataldi Servizi – Ambulancat e Shokut të Zemrës, Fiuggi;
  • VEGA S.R.L., Ceprano;
  • Bashkëpunimi Social Dializados Italia Onlus, Aprilia (LT).

Përditësimi i fundit: 24/03/2022

Pubblicato il: 24/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe