UOS CSM – Alatri

Koha e pritjes

UOS Centro Salute Mentale Alatri është e hapur për publikun në ditët dhe oraret në vijim:

  • nga e hëna deri të shtunën nga ora 08.00 deri në orën 14.00;
  • e enjte 08.00 – 20.00

Kontaktet

Menaxher: Dr. Lucia Pagnani

Selia qendrore e Alatrit

  • Adresa: Spitali San Benedetto Vendndodhja Chiappitto – 03011 Alatri (FR)
  • Telefon: 0775.4385121 – 0775.4385117
  • Emaili: csm.alatri@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 01/04/2022

Pubblicato il: 27/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe