UOC Higjiena dhe të ushqyerit e ushqimit

Koha e pritjes

  • Qarku SIAN A – Selia në Anagni nga e hëna në të premte 8.30 – 9.30

Transmetimi i kërkesave për shërbime në mënyrë elektronike me lidhje specifike për shërbimet.

Përditësimi i fundit: 01/06/2022

Pubblicato il: 28/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe