Objekti i Kujdesit Shëndetësor Alatri

E hënë

 • Oftalmologji: 8:00 – 15:00;
 • Kardiologji: 9:00 – 18:30;
 • Stomatologji: 13:00 – 18:00
 • PUA: 8:30 – 12:30
 • Skadon: 8:00 – 13:00
 • Mjekësia ligjore: 8:30 – 10:30
 • ASB dhe Zyra e Përjashtimit: 8:30 – 12:30
 • Shërbimi i nënës dhe foshnjës: nga ora 16:30

E martë

 • Pulmonologjia: 8:00 – 16:00;
 • Dermatologji: 9:00 – 14:00;
 • Shqyrtimi i kancerit: 8:00 – 15:30
 • PUA: 8:30 – 12:30
 • Skadon: 8:00 – 13:00
 • Zyra e Kujdesit Protetik: 8:30 – 13:00
 • Shërbimi i nënës dhe fëmijës: 8:30 – 18:30

E mërkurë

 • Oftalmologji: 8:00 – 13:00;
 • Kardiologji: 9:00 – 18:30;
 • Shqyrtimi i kancerit: 8:00 – 15:30
 • PUA: 8:30 – 12:30
 • Skadon: 8:00 – 13:00
 • Mjekësia ligjore: 8:30 – 10:30
 • ASB dhe Zyra e Përjashtimit: 8:30 – 12:30; 15:00 – 17:00
 • Shërbimi i nënës dhe fëmijës: 8:30 – 12:30
 • Higjiena dhe Shërbimi i Shëndetit Publik: 8:00 – 12:00; 15:00 – 17:00 (vizita dhe vaksinime të shërbimit të përdoruesit)

E enjte

 • Neurologji: 8:00 – 16:00;
 • Oftalmologji: 8:00 – 14:00;
 • Pulmonologji: 8:00 – 18:00;
 • Dermatologji: 15:30 – 18:30;
 • Angiologji: 15:00 – 18:00
 • PUA: 8:30 – 12:30
 • Skadon: 8:00 – 13:00
 • Zyra e Kujdesit Protetik: 8:30 – 13:00
 • Shërbimi i nënës dhe fëmijës: 8:30 – 14:00

E premte

 • Neurologji: 8:00- 15:00
 • Oftalmologji: 8:00 – 14:00
 • PUA: 8:30 – 12:30
 • Skadon: 8:00 – 13:00
 • Mjekësia ligjore: 8:30 – 10:30
 • ASB dhe Zyra e Përjashtimit: 8:30 – 12:30
 • Shërbimi i nënës dhe fëmijës: 8:30 – 14:00

Vendndodhja jonë

Via Madonna della Sanità, 03011 Alatri (FR)

Kontaktet

Drejtor Qarku: Dr. Pierangela Tanzi

Selia qendrore e Alatrit

 • Adresa: Via Madonna della Sanità – 03011 Alatri (FR)
 • Telefon: 0775.7325269
 • Sekretariati: 0775.7325259
 • Emaili: distrettoa@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 29/03/2022

Pubblicato il: 29/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe