UOC ASB D

UOC-ja e Kujdesit Shëndetësor Bazë është e interesuar për shërbimet e mëposhtme:

 • aktivitetet e Mjekësisë Themelore;
 • marrëdhëniet me Mjekët e Përgjithshëm dhe Pediatrit e Zgjedhjes së Lirë;
 • përjashtimi i biletës për sëmundjet akute dhe kronike;
 • asistencë suplementare – Asistencë indirekte – Asistencë e huaj;
 • mjekësia e Shërbimeve;
 • menaxhimi ambulator dhe shtëpiak i sëmundjeve akute dhe kronike;
 • aktivitetet administrative dhe ligjore të punonjësve/personelit të lidhur;
 • qendrat e grumbullimit të territorit

Koha e pritjes

 • Nga e hëna deri të premten në orën 8:30 – 12:30
 • E hënë dhe e mërkurë 15:00 – 16:00

Kontaktet

UOC ASB (Kujdesi Shëndetësor Bazë) D

Cassino Office

 • Adresa: Ish-INAM – 03043 Cassino;
 • Telefon: 0776.26756;
 • Emaili: distrettod.esenzionisceltarevoca@aslfrosinone.it
 • Orë Ex Inam Cassino:
 • Zyra e zgjedhjes së mjekut dhe/ose pediatrit dhe përjashtimi i biletave: nga e hëna deri të shtunën në mëngjes, nga ora 8.30 deri në orën 12.30 dhe të hënën dhe të mërkurën pasdite, nga ora 15.00 deri në orën 17.00.

Nënseksionet

Përditësimi i fundit: 03/11/2023

Pubblicato il: 21/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe