Presidiumi Territorial i Isola del Liri Inferiore

Më poshtë janë oraret e reja të hapjes për publikun të Presidiumit Territorial të Isola del Liri (ish INAM) në fuqi që nga data 01.01.2019.

Zyra e përjashtimit të biletave

Koha e marrjes së Zyrës së Përjashtimit të Biletave është si më poshtë:

 • E hënë nga ora 08.30 deri në orën 12.30;
 • Të martën nga ora 08.30 deri në orën 12.30;
 • E mërkurë nga ora 08.30 deri në orën 12.30;
 • E enjte nga ora 08.30 deri në orën 12.30;
 • E premte nga ora 08.30 deri në 12.30.

Telefon: 0776.809592 – I brendshëm (8)

Zyra e zgjedhjes dhe revokimit të mjekut

Koha e marrjes së Zyrës së Zgjedhjes dhe Revokimit të Mjekut është si më poshtë:

 • E hënë nga ora 08.30 deri në orën 12.30;
 • Të martën nga ora 08.30 deri në orën 12.30;
 • E enjte nga ora 08.30 deri në 12.30.

Emaili: bianchi.assunta@aslfrosinone.it

Telefon: 0776.809592 – I brendshëm (2 – 3 – 5)

Zyra C.E.E.

Koha e marrjes së Zyrës C.E.E. është si më poshtë:

 • E mërkurë nga ora 09.30 deri në orën 12.30;
 • E enjte nga ora 09.30 deri në orën 12.30;
 • E premte nga ora 09.30 deri në 12.30.

Emaili: rotondi.mariadomenica@aslfrosinone.it

Telefon: 0776.809592 – I brendshëm (4)

Zyra e Mjekut Përgjegjës

Telefon: 0776.809592 – I brendshëm (7)

Vendndodhja jonë

Via Selva, snc 03036 Isola del Liri (FR)

Kontaktet

Presidiumi Territorial i Ishullit Liri (Ish INAM)

Menaxheri i Qarkut “C”: Dr. Mario Ventura

Selia e Isola del Liri

 • Adresa: Via Selva, snc 03036 – Isola del Liri (FR)
 • Emaili: mario.ventura@aslfrosinone.it

Përgjegjës i UOS ASB C/D: Dr. Vittorio Di Ruzza

 • Emaili: vittorio.diruzza@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 29/03/2022

Pubblicato il: 29/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe