Objekti i Kujdesit Shëndetësor Anagni

Klinika e Infermierisë

 • E hënë: 8:00 – 17:00;
 • E martë: 8:00 – 14:00;
 • E mërkurë: 8:00 – 14:00;
 • E enjte: 8:00 – 17:00;
 • E premte: 8:00 – 14:00

Klinika e Neurofiziologjisë

Shërbimi arrihet përmes një rezervimi të kompanisë Cup dhe RECUP me një kërkesë SSN të plotësuar ose nga Mjeku i Përgjithshëm ose nga një Specialist.
Shërbimet e lartpërmendura rregullohen pas ekzekutimit, me përjashtim të EEG.

Klinika është themeluar në vitin 1989 dhe është funksionale me këto hetime:

EMG/Ing

EEG (për të rritur)

POTENCIALET e evokuara, vizuale sipas modelit
përmbysje, trungu i trurit/akustik(pa studim të pragut),
somatosensor .

Klinika ambulatore funksionon në këto orare:

 • E hënë : 8:00 – 14:00
 • E martë dhe e enjte: 8:00 – 17:00
 • E mërkurë dhe e premte : 8:00 – 14:00.

Personeli operativ është si më poshtë:

 • Dr. Santo Mastroianni specialist në Neurologji;
 • Dr. Cristina Grimaldi Teknik i Neurofiziologjisë;

Më poshtë janë detajet e kontaktit për Klinikën ambulatore, që ndodhet në Rrethin Shëndetësor Anagni:

 • Telefon: 0775.7325250;
 • Emaili: neurofisiopatologia.anagni@aslfrosinone.it.

Duhet të theksohet se numri i mësipërm i telefonit i referohet vetëm klinikës së Neurofiziopatologjisë

Kardiologji

 • E hënë: 8:00 – 14:00;
 • E martë: 9:00 – 18:00;
 • E mërkurë: 9:00 – 15:00;
 • E enjte: 9:00 – 17:00;
 • E premte: 8:00 – 12:00

Kirurgji

 • E mërkurë: 8:00 – 11:45;
 • E enjte: 8:00 – 10:30 / 14:00 – 17:00

Ekodoppler Diagnostifikimi vaskular

 • E martë: 14:00 – 17:00;
 • E enjte: 11:00 – 14:00

Dermatologji

 • E enjte: 9:00 – 14:00

Diabetologji

 • E hënë: 14:00 – 17:00;
 • E premte: 11:00 – 14:00

Fiziatri

 • E premte: 8:00 – 12:00

Endokrinologji

 • E hënë: 8:00 – 14:00

Gastroenterologji

 • E hënë: 9:00 – 16:00;
 • E martë: 9:00 – 16:00;
 • E mërkurë: 9:00 – 16:00;
 • E enjte: 9:00 – 16:00;
 • E premte: 9:00 – 16:00

Neurologji

 • E hënë: 8:00 – 17:00;
 • E mërkurë: 8:00 – 14:00;
 • E enjte: 8:00 – 17:00

Stomatologji

 • E martë: 8:00 – 10:00
 • E enjte: 8:00 – 10:00

Oftalmologji

 • E martë: 8:00 – 14:00;
 • E mërkurë: 8:00 – 16:00;
 • E premte: 8:00 – 13:00;
 • E shtunë: 9:00 – 13:00

Ortopedi

 • E Enjte: 14:30 – 17:30

Pulmonologji

 • E martë: 13:30 – 18:30

Radiologji

 • E hënë:
  • Mamografitë CT +: 8:30 – 13:00
  • Rreze X + Ultratinguj: 14:30 – 19:00
 • E martë:
  • CT scan + X-ray + ultratinguj: 8:30 – 13:00
  • RX: 14:30 – 19:00
 • E mërkurë:
  • CT scan + X-ray + ultratinguj: 8:30 – 13:00
  • CT: 14:30 – 19:00
 • E enjte:
  • Rreze X + Ultratinguj + Ekzaminim: 8:30 – 13:00
  • RX: 14:30 – 19:00
 • E premte:
  • Rreze X + Mamografi: 8:30 – 13:00
  • CT scan + ultratinguj: 14:30 – 19:00
 • E shtunë:
  • CT + X-ray + Ultratinguj + Ekzaminim: 8:30 – 13:00
  • Aktiviteti diagnostikues për P.A.T.: 14:30 – 19:00

Urologji

 • E mërkurë: 8:00 – 14:00 Matësit e rrjedhjes;
 • E premte: 8:00 – 14:00 Vizita / Cistoskopi

Ent

 • E hënë: *8:00 – 14:00 PAC;
 • E mërkurë: *8:00 – 13:00;
 • E premte: *8:00 – 14:00 PAC / 14:00 – 15:00

Vestibologjia

 • E enjte: 8:00 – 13:00

Pranimi i tërheqjeve

 • E hënë: 8:00 – 10:00;
 • E martë: 8:00 – 10:00;
 • E mërkurë: 8:00 – 10:00;
 • E enjte: 8:00 – 10:00;
 • E premte: 8:00 – 10:00

Grumbullimi i raporteve të analizave të gjakut

Raporto kohën e marrjes nga 1 shkurti 2023

 • Nga e hëna deri të shtunën nga ora 11:30 deri në orën 13:00

Klinika ambulatore për marrjen e mostrave venoze TAO

 • E hënë: 8:00 – 10:30

Klinika ambulatore e planeve terapeutike TAO

 • E hënë: 14:00 – 17:00
 • E martë: 10:30 – 14:00

Shqyrtimi i drejtë i zorrës së trashë

 • E martë: 8:00 – 12:00; 14:00 – 17:00
 • E enjte: 8:00 – 12:00; 14:00 – 17:00
 • E premte: 8:00 – 12:00

Klinika ambulatore e nefrodializës

 • E hënë: 8:00 – 15:00
 • E martë: 8:00 – 15:00
 • E mërkurë: 8:00 – 15:00
 • E enjte: 8:00 – 15:00
 • E premte: 8:00 – 15:00

Dializa

 • E hënë: 7:00 – 13:00; 13:00 – 19:00
 • E martë: 7:00 – 13:00; 13:00 – 19:00
 • E mërkurë: 7:00 – 13:00; 13:00 – 19:00
 • E enjte: 7:00 – 13:00; 13:00 – 19:00
 • E premte: 7:00 – 13:00; 13:00 – 19:00
 • E shtunë: 7:00 – 13:00; 13:00 – 19:00

PAT

 • E hënë: H24
 • E martë: H24
 • E mërkurë: H24
 • E enjte: H24
 • E premte: H24
 • E shtunë: H24

Zyrë

 • E hënë: 8:00 – 17:00
 • E martë: 8:00 – 17:00
 • E mërkurë: 8:00 – 17:00
 • E enjte: 8:00 – 17:00
 • E premte: 8:00 – 14:00

Vaksinimet pediatrike

 • E hënë: 8:00 – 14:00
 • E martë: 8:00 – 17:00
 • E Mërkurë: 8:00 – 14:00
 • E enjte: 8:00 – 14:00
 • E premte: 8:00 – 14:00

Shërbimi i Vaksinimit për të Rritur

 • E enjte: 8:00 – 14:00

Udi

 • E hënë: H24
 • E martë: H24
 • E mërkurë: H24
 • E enjte: H24
 • E premte: H24
 • E shtunë: H24

Kirurgjia e Përgjithshme Apa

 • E hënë: 8:00 – 15:00 Para-spitalizimi
 • E martë: 8:00 – 17:00 Aktivitete në dhomë
 • E mërkurë: 8:00 – 15:00 Aktivitete në dhomë
 • E enjte: 8:00 – 17:00 Aktivitete në dhomë
 • E premte: 8:00 – 15:00 Para-spitalizimi

Rruga e aktivizimit të PAC për Ronkopatinë dhe ekzekutimin e Ekzaminimit Audiometrik.

Klinika ambulatore kirurgjikale kryen seanca javore për Apa: Heqja e kisteve, Nevi, Lipoma dhe Biopsi me Ekzaminim Histologjik.

Klinika Diagnostike Vaskulare kryen Apa një herë në javë për heqjen venoze.

Zgjedhja dhe Revokimi i Mjekut, Përjashtimi i të Moshuarve dhe të Ardhurave dhe Sigurimi Shëndetësor

 • E martë: 14:00 – 17:00;
 • E mërkurë: 8:00 – 13:00, 14:00 – 17:00;
 • E premte: 8:00 – 13:00;
 • E shtunë: 8:00 – 12:30

Nuk kërkohet rezervim tel. 0775.7325253

Përjashtim për Patologjinë, Aftësinë e Kufizuar dhe Sëmundjet e Rralla

 • E hënë: 8:30 – 12:00;
 • E martë: 15:00 – 17:00;
 • E mërkurë: 8:30 – 12:00;
 • E enjte: 11:00 – 12:00;
 • E premte: 8:30 – 12:00;
 • E shtunë: 11:00 – 12:00

Vendndodhja jonë

Via Onorato Capo, 2 03012 Anagni (FR)

Kontaktet

Rrethi I klinikave ambulatore NË Anagni

Drejtor Qarku: Dr. Pierangela Tanzi

Selia e Anagni-t

 • Adresa: Via Onorato Capo, 2 – 03012 Anagni (FR)
 • Sekretariati: 0775.7325259
 • Telefoni URP: 0775.7325245
 • URP/PUA Telefon: 0775.7325272
 • Zgjedhja dhe revokimi i mjekut Telefoni: 0775.7325253
 • Emaili: distrettoa@aslfrosinone.it
 • Zgjedhja e mjekut dhe revokimi i emailit: asb.distrab@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 13/03/2023

Pubblicato il: 29/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe