Kujdesi i integruar në shtëpi UOC Adi

Aktiviteti i Kujdesit të Integruar në Shtëpi ka për qëllim personat që vuajnë nga sëmundje kronike, sindroma klinike dhe funksionale, deficite të shumta që rezultojnë në paaftësi dhe mos-mjaftueshmëri, të cilat, për rastet më të rënda, pas një vlerësimi shumëdimensional, mund të ofrojnë qasje në objektet rezidenciale ose të ndërmjetme: RSA, Kujdesi Afatgjatë, Strehim dhe Qendrat Ditore, në integrim me shërbimet sociale të Komunave.

Përditësimi i fundit: 09/08/2023

Pubblicato il: 28/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe