Kontaktet

AUTORITETI SHËNDETËSOR VENDOR FROSINONE

  • Adresa: Via Armando Fabi, SNC – 03100 Frosinone
  • Switchboard: 0775.8821
  • NIPT: 01886690609

E-mail i certifikuar (PEC)

KONTAKTOEMAILI I CERTIFIKUAR (PEC)
URPurp@pec.aslfrosinone.it
Protokolli i përgjithshëmprotocollo@pec.aslfrosinone.it
Rrethi “A”distrettoa@pec.aslfrosinone.it
Shtylla Spitalore “A”poloa@pec.aslfrosinone.it
Rrethi “B”distrettob@pec.aslfrosinone.it
Spitali Poli “B”polob@pec.aslfrosinone.it
Rrethi “C”distrettoc@pec.aslfrosinone.it
Spitali “C”ospedalesora@pec.aslfrosinone.it
Rrethi “D”distrettod@pec.aslfrosinone.it
Shtylla Spitalore “D”polod@pec.aslfrosinone.it
Spitali Cassinoospedalecassino@pec.aslfrosinone.it

Numrat e dobishëm të telefonit

KONTAKTOTELEFONI
ASL Frosinone switchboard0775.8821
F. Spaziani Spitali Switchboard0775.18831
Pa pagesë URP800716963
Numri pa pagesë i ReCUP06.9939
Roja Mjekësore Frosinone-Anagni118
Roja Mjekësore Sora0776.833536
Roje mjekësore Cassino118
Roja qendrore e dëgjimit mjekësor800,185,486
Ndihma e shpejtë në rast urgjence118 / 112
Kërkesë për kartën e shëndetit0775.2072530 – 0775.2072661
Zgjedhja dhe revokimi i mjekut të familjes0775.2072530 – 0775.2072661
Përjashtimi i biletave0775.2072530 – 0775.2072661
Rezervimi i KUPËS për vizita mjekësore, të specializuara dhe analitike06.9939
Ambufest Frosinone0775.2072692
Vaksinimet për fëmijë0775.8822126
Zyra multietnike0775.2072594-5-6

Vendndodhja jonë

AUTORITETI SHËNDETËSOR VENDOR FROSINONE

  • Adresa: Via Armando Fabi, SNC – 03100 Frosinone
  • Switchboard: 0775.8821
  • NIPT: 01886690609

Përditësimi i fundit: 07/06/2022

Pubblicato il: 28/11/2022

Raporto një gabim në këtë faqe