Kirurgjia vitale e retinës UOSD

Kirurgjia vitale e retinës UOSD është një strukturë e thjeshtë departamentale brenda Departamentit të Spitalit.

Shërbimet / Aktivitetet e ofruara

  • ndërhyrjet kirurgjikale për sëmundjet kryesore të syrit (katarakti, shkëputja e retinës, sëmundjet makulare të retinës, vitreoktomia, kirurgjia e tumorit dhe anestezia rindërtuese për patologjinë);
  • terapitë intravitreale – shpimet intravitreale;
  • diagnostikimi – ekzaminimet e nivelit të dytë të syve;
  • diagnostikimin instrumental të nivelit të dytë.

Si të hysh

  • qasje të drejtpërdrejtë për shërbimet urgjente, konsultime në dhomën e urgjencës;
  • nëpërmjet ReCUP për vizitat e planifikuara;
  • telefononi listën e dytë të pritjes telefononi listën e dytë të pritjes për pacientët kirurgjikalë që t ‘i nënshtrohen operacionit.

Koha e pritjes

Njësia e Kirurgjisë së Retinës Vitroze pranon përdorues çdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 14:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 20:00.

Kontaktet

Menaxher: Dr. Luigi Baglioni

Selia e Frosinone

  • Adresa: Via A. Fabi Kati2 – 03100 Frosinone
  • Telefon: 0775.1883340; 0775.1883342; 0775.1883344

Përditësimi i fundit: 04/04/2022

Pubblicato il: 29/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe