Spitali Frosinone-Alatri

Ju informojmë se që nga data 30/06/2022 koha e hyrjes për vizitorët do të jetë nga ora 17:00 dhe e kufizuar në 45 minuta.

Vendndodhja jonë

Spitali Fabrizio Spaziani – Frosinone

Via Armando Fabi snc, 03100 Frosinone

Spitali San Benedetto – Alatri

Via Madonna della Sanità, 03011 Alatri (FR)

Përditësimi i fundit: 08/11/2023

Pubblicato il: 21/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe