Frosinone ASL
Contenuto in evidenza

MENTIATTIVE

Vendi Tematik

Krijuar si pjesë e“Marrëveshjes së Partneritetit ndërmjet Bashkisë Frosinone dhe Autoritetit Shëndetësor Vendor Frosinone për zbatimin e programit “Mendjet aktive midis krijimtarisë dhe inovacionit”, synon të jetë një pikë referimi për thellimin e çështjeve që lidhen me varësitë nga substancat dhe sjellja. Objektivi është të sigurohet përmbajtje edukative që i ndihmon të rinjtë të kuptojnë pasojat e varësisë, me shpresën se ata mund të adoptojnë stile jetese të ndërgjegjshme.

Frosinone ASL
Contenuto in evidenza

FUSHATA E VAKSINIMIT KUNDËR GRIPIT SEZONAL DHE ANTICOVID-19

Frosinone ASL
Contenuto in evidenza

INDIGO

Hetimi epidemiologjik PA Valle del Sacco

Perceptimi i rrezikut është thelbësor për të kuptuar zgjedhjet dhe sjelljet e popullatës që jeton në zona me kritika mjedisore. Na ndihmoni të kuptojmë se si ata që jetojnë në territoret e MËKATIT të Valle del Sacco mendojnë se mjedisi ndikon në shëndetin e tyre, plotësoni SONDAZHIN INDIGO mbi perceptimin e rrezikut. Këto janë pak pyetje të lehta për t 'u plotësuar dhe anëtarësimi është anonim dhe vullnetar https://www.progettoindaco.it/survey-indaco-partecipa/ Kontributi juaj është thelbësor për të na ndihmuar të kuptojmë se si ata që jetojnë në territorin e MËKATIT të Valle del Sacco perceptojnë ndikimin e mjedisit në shëndetin e tyre. Dërgoni këtë mesazh tek 5 persona, ndoshta të moshave dhe gjinive të ndryshme, të cilët jetojnë në një nga komunat e Valle del Sacco (Anagni, Arce, Artena, Castro dei Volsci, Ceccano, Ceprano, Colleferro, Falvaterra, Ferentino, Frosinone, Gavignano, Morolo, Paliano, Pastena, Patrica, Pofi, Segni, Sgurgola, Supino).

Frosinone ASL
Contenuto in evidenza

Eksploro botimet shkencore të ekspertëve tanë

Zbuloni hulumtimet dhe studimet më të fundit të kryera nga ekspertët tanë për çështjet e shëndetit publik. Eksploroni seksionin e botimeve shkencore.

Emergjenca Covid 19

Një seksion ku mund të gjesh të gjitha përditësimet në lidhje me Covid-19. Qëndro i informuar me burime zyrtare.

 Tamponët Covid – Antigjenik dhe Molekular

Tamponët COVID-19 do të kryhen në objektet e identifikuara nga ASL e Frosinone të cilat mund të arrihen me rezervim për shërbimin specifik që do të kryhet përmes numrit pa pagesë të zyrës rajonale të taksave (069939) ose përmes degëve të FILXHANIT të ASL të Frosinone”

>> Kliko këtu për të mësuar më shumë

VAKSINIMET KUNDËR COVID19

Vaksinimet kundër Covid Administrimi i vaksinës Covid-19, e cila aktualisht është planifikuar, sipas indikacioneve ministrore dhe rajonale, për profesionistët e kujdesit shëndetësor, për vizitorët dhe personelin e objekteve shëndetësore, socio-shëndetësore dhe të asistencës sociale dhe për kategoritë e tjera të SEE (Fushata e Vaksinimit Covid 19 Rajoni Lazio), është e mundur nga mjeku juaj, nëse […]

>> Kliko këtu për të mësuar më shumë

Informon ASL Frosinone

Zbuloni lajmet, ngjarjet dhe komunikimet e ASL Frosinone. Shfletoni përmes përmbajtjes së spikatur, ngjarjeve të trajnimit dhe informacionit farmaceutik.

Ambiente të kujdesit shëndetësor

Klikoni në ikonën e strukturës së interesit tuaj dhe shkoni në seksionin e dedikuar.

Shërbime

Kërko shërbimin sipas vendndodhjes. Vendosni bashkinë sipas interesit tuaj, klikoni mbi kërkimin dhe gjeni shërbimin e dëshiruar.

Num cup

06 99 39

Numri i kupës së re

Dedikuar

Puna në proces

Vlerëson ecurinë e punimeve të ndryshme në vijim në mjediset e shëndetit publik të Bashkisë Frosinone.

Mirëmbajtja e Jashtëzakonshme e Departamenteve të Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe Departamenteve të Pediatrisë (Rrjeti Perinatal)

SS. Spitali Trinità Sora, Spitali F.Spaziani Frosinone, Spitali S.Scolastica në Cassino

Fleta 51 861/2017

Mirëmbajtja e jashtëzakonshme e Shtëpisë së Shëndetit Pontecorvo

Casa della Salute në Pontecorvo

Fleta 50 861/2017

Rems Ceccano

REMS CECCANO

DGR 404/2015

Rinovimi dhe përshtatja në përputhje me PO e Sora – SS Spitali Trinità – Loc. San Marciano – Sora (Frosinone)

Spitali SS.Trinità Sora

Së shpejti
Provo përsëri më vonë

DGR 725/2019

DL 34 – Spitali i Kujdesit Intensiv dhe Nën Intensiv Frosinone, Spitali Cassino

Spitali Spaziani Frosinone, Spitali Cassino

DL 34

DL 34 – DEA Frosione, PS Alatri, PS Sora Rregullon Rrugët COVID PS

SS Spitali Trinità Sora, Spitali F.Spaziani Frosinone, Spitali S. Benedetto Alatri

DL 34