SENIORete – Rrjeti Social-Shëndetësor i Departamentit të Shëndetit Mendor dhe Sëmundjeve të Varësisë

“Re.S.T.A. con me” (Rete S ociosanitaria T erritoriale per gli A nziani) është një projekt i ASL të Frosinone, i realizuar nga Departamenti i Shëndetit Mendor dhe Sëmundjeve të Varësisë në bashkëpunim me Onlus Social Cooperative Proxenia-Ecostudi Roma e Lazio, miratuar nga Rajoni Lazio: synon të promovojë iniciativa në territorin Provincial që synojnë përmirësimin e cilësisë së jetës së të moshuarve dhe promovimin e plakjes aktive.

SENIORete – Rrjeti Social-Shëndetësor i Departamentit të Shëndetit Mendor dhe Sëmundjeve të Varësisë – ASL Frosinone

KUJDESI NË SHTËPI – CAD

KOMUNAADRESATELEFONIORA
AnagniVia O. Capo (ish Spitali Civil)0775-7312.101/102E Hënë-Pre 08.00-10.00
AlatriLoc. Chiappitto c/o Spitali Civil0775-4381E hënë-St 08.00-14.00
AquinoVia Alessandro Manzoni0776-728131E hënë 08.30-12.30
AtinaVia Colle Melfa0776-698212E hënë-St 08.00-14.00
CassinoVia G. De Bosis (Pal. P.sh. INAM)0776-303.535/536E hënë 08.30-12.30
CeccanoB.go S. Lucia 520775-626312E hënë-St 08.00-14.00
CepranoV.le Regina Margherita0775-912181E Hënë-Pre 13.00-14.00 – E Sht 12.00-13.00
FerentinoP.zza dell ‘Ospizio0775-244633E Hënë-Pre 12:45 – 13:30 – E Shtunë 08:00 – 09:00
FrosinoneV.le Mazzini (ish Spitali Civil)0775-2071E hënë 08.30-12.30
SoraVia Piemonte0776-821852E hënë-St 08.00-14.00 – E hënë 15.00-17.00

Kthehu në krye

ASISTENCË PROTETIKE

KOMUNAADRESATELEFONIORA
AnagniVia Onorato Capo (ish Spitali Civil)0775-7312.101/102E hënë, E Martë & E Premte 8.30-11.30
AlatriLoc. Chiappitto c/o Spitali Civil0775-4381E martë & E enjte 08.30-12.00
AtinaVia Colle Melfa c/o HEALTH CITY0776-6984417E Hënë-Pre 09.00-13.00 – E Hënë dhe E Martë 15.00-16.30
CassinoVia G. De Bosis (Pal. P.sh. INAM)0776-49045E Hënë-Pre 08.30-12.00
CepranoVia Regina Margherita, 50775-914010E Hënë-Pre 08.00-14.00 – E Hënë & E Martë 13.00-17.00
FrosinoneV.le Mazzini (ish Spitali Civil)0775-2071E Hënë-Pre 08.30-12.00
PontecorvoVia S.G. Battista (ish Spitali Civil)0776-769263E Hënë-Pre 08.30-12.00
SoraVia Piemonte0776-821850E hënë, e martë dhe e enjte 10.00-13.00 – E martë dhe e enjte 15.00-17.00

Kthehu në krye

KLINIKË GJERIATRIKE

KOMUNAADRESATELEFONIORA
FrosinoneV.le Mazzini (ish Spitali Civil)0775-2071E Enjte 09.00-13.00

KUJDESI SOCIAL I SPITALIT

KOMUNAADRESATELEFONI
CassinoSpitali Civil “Santa Scolastica”0776-3929330
FrosinoneSpitali Civil “Fabrizio Spaziani”0775-8822176

Kthehu në krye

QENDRA PËR ÇRREGULLIME NJOHËSE dhe DEMENCË CDCD (më parë UVA)

KOMUNAADRESATELEFONISHËNIME
AquinoQendra Territoriale e Ekspertëve – Shërbimi Geriatrik Via A. Manzoni0776-729014 – LINJA JESHILE 848.800.216Vetëm vlerësime klinike – Prenotim telefonik i drejtpërdrejtë
CassinoSpitali Civil “S. Scolastica” – Via S. Pasquale0776-39291Vetëm vlerësimet mjekësore mjeko-ligjore

Kthehu në krye

BANESA pleqsh që i përkasin SENIORete

KOMUNAEMRIADRESATELEFONI
AlatriG.B. LisiMsgr. Facchini, 80775-434012
AmasenoRezidenca Padre PioVia Prati, 190775-65016
AlvitoVila MikelanxheloVia S. Maria, 70776-513041
CasalvieriCasa MiaVia Colle Arcari0776-638038
EsperiaRezidenca TrinitasVia S. Francesco, 20776-937108
FerentinoC.D Alzheimer Caffe’Via Roana, 4393-6099625
ZambakS.R.S.A. Villa LyszaVia Piagge, 2620775-502337
Caktimi i San GiovanniVila EmiliaVia Civita Farnese0776-548321
Sant ‘Elia FiumerapidoRSA Villa UliviVia Tascitara0776-350262
StrangolagalliRezidenca S. FrancescoVia Cerqueta, 110775-978776
VeroliC. di Rip. Don Luigi dhe C. ScacciaV.le Roma 130775-237091

Kthehu në krye

QENDRAT KOMUNALE PËR TË MOSHUARIT që marrin pjesë në SENIORete

KOMUNAADRESATELEFONI
AlatriLargo Graziosi, 80775-448379
AlatriVia delle Cinque Strade, 970775-448456
AkuteVia Giuseppe Germini0775-56225
Boville ErnicaVia Fornaci, 740775-282816
CassinoVia S. Pasquale0776-298405
CassinoCorso Pertini0776-22849
CassinoCorso Trieste0776-280130
CassinoVia Pietro Bembo0776-21377
CastelliriVia Aia Morino snc0776-809621
CeccanoVia San Pietro snc0775-66221
CepranoPiazza Tomassini I0775-917086
FalvaterraVia Montelungo, 110775-90015/43
FontechiariPiazza Torre, 80776-6889015
FrosinoneVia Rossini snc0775-2658532
FrosinoneCorso della Repubblica0775-2658534
FrosinoneCorso Lazio0775-2658538
FrosinoneVia Adige0775-2658531
FrosinoneVia Madonna della Neve0775-2658533
FrosinoneVia Cavoni0775-2658539
Julian i RomësBorgo Vittorio Emanuele, 220775-699016
Ishulli LiriVia Carnello snc0776-8148343
Ishulli LiriVia Granciara snc0776-809450
Monte SG CampanoPiazza Marconi0775-289510
PatricaViale Kennedy snc0775-222003
PescosolideVia Morrone snc0776-88602
PescosolideVia Forcella0776-817173
PicoVia Guglielmo Marconi0776-544012
ZambakViale Umberto I, 40775-501149
PontecorvoVia San Giovanni Battista0776-7621222
Postim me fibraPiazza Cesare Battisti0776-887282
S. Elia FiumerapidoPiazza Fontana, 10776-351861
S. Elia FiumerapidoVia Villa Comunale snc0776-351861
S. Elia FiumerapidoVia Sferracavalli, 31350776-351861
S. Elia FiumerapidoVia Colle Iannucci0776-351801
SerroneVia Prenestina, 1360775-523064
TorriceVia Regina Elena, 210775-301107
Trevi në LazioVia Armando Diaz, 10775-527001
VallerotondaPiazza 4 Novembre, 30776-587001
ViticusoVia Porta0776-577567

Kthehu në krye

SHOQATAT dhe ORGANET BASHKËPUNUESE që i përkasin SENIORETE

EMRIADRESAKOMUNATELEFONI
Adelante Assoc. SocialeVia Ferrarelli, 58Frosinone393-6099625
Belmonte s.r.l.Via Morrone I trav., 2Belmonte Castello0776-692227
Bene Comune Coop. Soc.Via Regina Elena, 23Ceprano335-6534373
Ceripa Assoc. OnlusVia Adua, 36Latine0773-660862
Diaconia Soc. Coop. SocialeVia M.ti Lepini, 73Frosinone0775-838345
Lysza Soc. Coop. a.r.l.Via Piagge, 262Zambak0775-502337
Res Ciociaria Assoc. Avg. Soc.Via Colle Lisi, 25Ripi335-6534373
ValerioNelCuore Assoc OnlusVia Ciamarra, 96Frosinone346-0853311

Kthehu në krye

Përditësimi i fundit: 01/04/2022

Pubblicato il: 27/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe