Prenoto një vizitë në gastroenterologji

Për të rezervuar një ekzaminim gastroenterologjik ose për të kryer një endoskopi, është e nevojshme të merrni një takim nga mjeku i përgjithshëm ose specialisti ambulator ose spitalor dhe të rezervoni direkt në qendrat e rimëkëmbjes ose me telefon në numrat pa pagesë 800986868 dhe 803333.

Përditësimi i fundit: 04/04/2022

Pubblicato il: 04/04/2022

Raporto një gabim në këtë faqe