Merrni informacion se çfarë duhet të sillni në spital për shtrim në spital

Duhet të sjellësh një kod tatimor, dokument të vlefshëm identiteti, dokumentacion në lidhje me arsyen e pranimit dhe/ose sëmundjet aktuale ose të mëparshme. Lista e barnave në përdorim dhe çdo alergji.

Përditësimi i fundit: 04/04/2022

Pubblicato il: 04/04/2022

Raporto një gabim në këtë faqe