Njësia e Infermierisë dhe Mamive, Rehabilitimit dhe Kujdesit Shëndetësor Teknik

Kontaktet

  • Dr. Paola Sabatini
  • Dr. Gennaro Scialò

Selia e Frosinone

  • Adresa: Via A. Fabi, Ndërtesa e Menaxhimit të Përgjithshëm në katin e parë – 03100 Frosinone
  • Telefon: 0775.8822282
  • Emaili: paola.sabatini@aslfrosinone.it
  • Emaili: gennaro.scialo@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 04/04/2022

Pubblicato il: 22/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe