Casa della Salute Ceprano

Vendndodhja jonë

Via Regina Margherita, 5 – 03024 Ceprano (FR)

Specialist Degë Alergologji, Angiologji, Kardiologji, Dermatologji, Diabetologji, Endokrinologji, Hepatologji, Fiziatri,
Gastroenterologji, Neurologji, Oftalmologji, Stomatologji, Ortopedi, Shtepi Infermierie, Pulmonologji, Radiologji,
Urologji.

Orari i shërbimeve dhe detajet e kontaktit

Numëratori i Pagesave të Performancës – KUPA

Nga e hëna deri të premten nga ora 8:00-17:30
E shtunë 8:00-13:00
Tel. 0775 18839 /8821/ 2071
dhe kalo shërbimin


Përjashtimet

Përjashtim për të ardhurat, patologjinë dhe
pavlefshmëria:
e hënë, e martë dhe e enjte 8:30-13:00
E shtunë 8:30-12:30
Tel. 0775 18839 /8821/ 2071
dhe kalo shërbimin


Zgjedhja dhe revokimi i mjekut

E hënë, e martë dhe e enjte 8:30-13:00
E shtunë 8:30-12:30
Tel. 0775 18839 /8821/ 2071
dhe kalo shërbimin


Qendrat e marrjes së pranimit

E Hënë – E Shtunë 7:30-10:30
Bëni tastierën 07758821 dhe
kaloni pjesën e brendshme 3105 ose 3104


PAT

Çdo ditë nga ora 8:00 e mëngjesit deri në 20:00 të mbrëmjes Bëni kalimin e 07758821


Informacioni dhe Udhëzimi Social-Sanitar (PUA)
Nga e hëna deri të premten nga ora 8 e mëngjesit deri në orën 13:30
E martë dhe e enjte nga ora 14:00 deri në orën 16:30
Bëni tastierën 07758821 dhe
kalimi 3144
pua.ceprano@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 10/01/2024

Pubblicato il: 29/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe