UOC Ekonomi dhe Financa Kontabilitet Analitik

a Kontabiliteti Ekonomik dhe Financiar dhe Analitik i UOC-së është një strukturë komplekse që merret me përgatitjen e pasqyrave financiare (vlerësimet dhe pasqyrat financiare), kontabilitetin e ciklit aktiv (të ardhurat), kontabilitetin analitik dhe kontrollin e menaxhimitpagesën e furnizuesve të mallrave dhe shërbimeve.

UOC Economics and Finance and Analytical Accounting kujdeset për pajtueshmërinë tatimore dhe tatimore, pajtueshmërinë me rrjedhat e informacionit dhe borxhin e informacionit rajonal.

Përgjegjësi i UOC-së është përgjegjës për përgatitjen e dokumenteve kontabël në zbatim të nenit 4bis të ligjit rajonal nr. 16/2001 dhe ligjit të financave rajonale nr. 27/2006.

Shërbimet / Aktivitetet e ofruara

 • zyra e ciklit pasiv;
 • zyra e kontabilitetit buxhetor;
 • zyra e ciklit aktiv;
 • zyra e kontabilitetit të punëmarrësve;
 • zyra profesionale e pagesave;
 • zyra e menaxhimit të taksave.

Koha e pritjes

 • zyra e ciklit pasiv:Personi i kontaktit: Regj Diana Spadorcia
  • telefonatat e qytetarit/furnizuesit: e enjte 8.30 am – 2.00 pm;
  • pritja publike: e premte 8.30 – 13.30.
 • zyra e kontabilitetit të buxhetit:Personi i kontaktit: Z. Gerardo Bracaglia pritja publike: nga e hëna në të premte 8.30 am – 2.00 pm.
 • zyra e ciklit aktiv:Personi i kontaktit: Regj. Diana Spadorciapritja publike: nga e hëna deri të premten 8.30 am – 2.00 pm.
 • punonjësi i zyrës personale të kontabilitetit:Personi i kontaktit: Dr. Lucia Pallagrosi pritja publike: nga e hëna deri të premten ora 8.30 – 14.00.
 • zyra profesionale e pagesave:Personi i kontaktit: Z. Pietro Mastrogiacomo pritja publike: nga e hëna në të premte 8.30 am – 2.00 pm.
 • zyra e menaxhimit të taksave:Personat e kontaktit: Dr. Paolo Francescucci dhe Dr. Emilio Zaccari pritja publike: e mërkurë ora 9.30 – 15.30.

Kontaktet

Menaxher: Dr. Vincenzo Brusca

Selia e Frosinone

 • Adresa: Via A. Fabi, Palazzina C/D – 03100 Frosinone
 • Zyra e Sekretarisë Telefonike: 0775.8822086 – 0775.8822384
 • Emaili: ekonomiafinanze @aslfrosinone.it; brusca.vincenzo@aslfrosinone.it
 • Emaili i certifikuar: administrazionefinanza @pec.aslfrosinone.it
 • Zyra e Buxhetit Telefon: 0775.8822077 – 0775.8822079 – 0775.8822084 – 0775.8822074
 • Emaili: bilancio@aslfrosinone.it
 • Cikli aktiv/pasiv Telefoni i zyrës: 0775.8822073
 • Emaili: ufficioentrate@aslfrosinone.it; spadorcia.diana@aslfrosinone.it
 • Telefoni i Zyrës së Kontabilitetit të Punonjësve: 0775.8822085
 • Emaili: contpers@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 03/03/2022

Pubblicato il: 03/03/2022

Raporto një gabim në këtë faqe