Kati i parë

DITA E HAPUR – Fushata e Vaksinimit Kundër COVID-19 dhe Kundër Gripit 2023-2024

Publikuar më Thu, 04/01/2024 - 11:02

Fundjavë vaksinimi kundër COVID-19 dhe gripit

Publikuar më Thu, 14/12/2023 - 18:15

KONFERENCË PËR KUJDESIN NË SHTËPI NË ZONËN ASL FROSINONE. TË NJOHIN DHE PËRMIRËSOJNË NJË RISORSACONVEGNO

Publikuar më Tue, 05/12/2023 - 12:37

DITA E HAPJES SË GRIPIT “TAKIMI TË SHTUNËN E ARDHSHME, 2 DHJETOR 2023”

Publikuar më Tue, 28/11/2023 - 15:26

DITË e moderuar KUNDËR HIV/AIDS 1 dhjetor 2023

Publikuar më Mon, 20/11/2023 - 16:31

ANKIM PËR KASACION SIPAS NENIT 360 TË KODIT ITALIAN TË PROCEDURËS CIVILE, SEKSIONI I PUNËS

Publikuar më Mon, 20/11/2023 - 16:00

Kursi i parë i trajnimit të Mbështetësit të Bashkëmoshatarëve në fushën penitenciare:  14 nëntor 2023, dita e fundit me dorëzimin e certifikatave të pjesëmarrjes.

Publikuar më Mon, 13/11/2023 - 11:54

EDHE KËTËVIT FUSHATA E VAKSINIMIT KUNDËR GRIPIT SEZONAL DHE ANTICOVID-19 ËSHTË AKTIVE NË ASL FROSINONE

Publikuar më Mon, 06/11/2023 - 11:42

Dita Botërore e Ndërgjegjësimit të Pikëllimit Perinatal

Publikuar më Thu, 12/10/2023 - 08:46

Konsulentët e UOSD dhe rruga e lindjes

Publikuar më Wed, 11/10/2023 - 15:46

QASJA MULTIDISCIPLINAREALE NDAJ PACIENTIT ONKOLOGJIK NË KIRURGJI:NGA TRAJTIMI I INTEGRUAR DERI NË MENAXHIMIN E NDËRLIKIMEVE

Publikuar më Mon, 09/10/2023 - 16:28

Prezantimi i Sistemit Informativ të Qeverisë (SIG)

Publikuar më Mon, 09/10/2023 - 10:02

Javët e Sigurisë 2023 – Edicioni i 17-të nga 9 deri më 13 tetor 2023

Publikuar më Fri, 06/10/2023 - 08:38

Institucioni i Qendrave të Vazhdimësisë së KujdesitPërcaktimi Rajonal G11074 datë 18.08.2023Frosinone Autoriteti Shëndetësor Vendor Rezoluta nr. 702 datë 08.09.2023

Publikuar më Mon, 11/09/2023 - 17:45

KONFERENCA “AFTËSIA E KUFIZUAR DHE TEKNOLOGJITË”

Publikuar më Tue, 05/09/2023 - 17:12

DITA E PARANDALIMIT PËR TUMORET E KOKËS DHE QAFËS

Publikuar më Tue, 05/09/2023 - 08:51

DITA E PARANDALIMIT TË KANCERIT NË RRETHIN E KOKËS DHE QAFËS

Publikuar më Mon, 28/08/2023 - 08:39

Ngjarja promovuese e skriningut onkologjik

Publikuar më Wed, 02/08/2023 - 09:42

NJOFTIM PËR KËRKIMIN E PRONËS ME QIRA NË BASHKINË FROSINONE PËR T ‘U PËRDORUR SI SHËRBIM I “KONSULTIMIT FAMILJAR” DHE “QENDRËS SË ÇRREGULLIMEVE TË TË NGRËNIT”

Publikuar më Thu, 13/07/2023 - 09:26

Procesverbali i seancës gjyqësore nr 2254/2022 datë 05/07/2023 – dispozitë e re

Publikuar më Tue, 11/07/2023 - 12:03