Kati i parë

Çlirimi i lejes jeshile për shërim

Publikuar më Tue, 18/01/2022 - 17:54

Vazhdimësia e veprimtarisë kirurgjikale të Cassino ent edhe në periudhën Covid me përsosmërinë e saj

Publikuar më Tue, 18/01/2022 - 17:52

Ne i japim stabilitet Menaxhimit të Kompanisë: janë emëruar katër Drejtorë të rinj

Publikuar më Tue, 18/01/2022 - 17:49

SHITUR NGA REZERVIMET: ASL RRIT DOZAT E DISPONUESHME PËR GRUPMOSHAT MË TË REJA

Publikuar më Wed, 12/01/2022 - 17:49

Java e Sigurisë 2021 “EDICIONI XV” – Gjithmonë së bashku për sigurinë – 11-25 tetor 2021

Publikuar më Wed, 06/10/2021 - 17:48

Bllokimi: Efektet në PS pediatrike dhe sëmundjet ngjitëse ajrore

Publikuar më Wed, 29/09/2021 - 17:47

Trauma në fytyrë dhe kockat e fytyrës në Frosinone ASL

Publikuar më Mon, 27/09/2021 - 17:46

Konferenca Paliano – Nga Anijet e Budallenjve në Mbrojtjen e Shëndetit Mendor

Publikuar më Wed, 15/09/2021 - 17:45

TEKNIKAT INOVATIVE – ASL FROSINONE – Proteza mini-invazive e ijeve

Publikuar më Tue, 17/08/2021 - 17:43

Sugjerime për ekspozimin e saktë ndaj fotografive

Publikuar më Thu, 12/08/2021 - 17:42

NJOFTIM PËR PËRDORUESIT E ASL FROSINONE – NJOFTIM PËR PRENOTIME TË SPECIALIZUARA

Publikuar më Thu, 05/08/2021 - 17:36

Njoftim publik në lidhje me ndërhyrjet për të mbështetur qytetarët që banojnë në Lazio që vuajnë nga sëmundjet onkologjike dhe në listën e pritjes për transplantim të organeve të ngurta ose palcës, në përputhje me DGR nr. 586 të 6 gushtit 2020

Publikuar më Wed, 16/06/2021 - 17:34

Për qytetarët që kthehen në Provincën e Frosinones pas një udhëtimi jashtë vendit

Publikuar më Tue, 27/04/2021 - 17:33

Numri i shqyrtimit falas – Reduktimi i orëve të aktivitetit

Publikuar më Thu, 22/04/2021 - 16:32

Kërkesa për Zgjedhjen/Revokimin e Mjekut/Pediatrit, SKUADRA, TS-CNS

Publikuar më Mon, 08/03/2021 - 17:31

Më shumë informacion mbi vaksinimin – Pa pagesë URP 800.71.69.63

Publikuar më Tue, 02/03/2021 - 16:30

Ndarja e re e Zyrës së Regjistrimit Mjekësor PO F Spaziani

Publikuar më Wed, 03/02/2021 - 15:13

Njoftim Publik 2021 lidhur me kontributet për gratë në terapinë e kancerit për blerjen e parukës në zbatim të Rezolutës së Këshillit të Qarkut nr. 493, datë 28.07.2020

Publikuar më Thu, 28/01/2021 - 13:57

Njoftim për përzgjedhjen e n. 20 vullnetarëve të Shërbimit Civil në Asl të Frosinones

Publikuar më Tue, 05/01/2021 - 17:39