Prezantimi i Sistemit Informativ të Qeverisë (SIG)

Të premten, më 6 tetor 2023, Menaxheri i Përgjithshëm i ASL të Frosinone ditt.ssa Eleonora Di Giulio prezantoi Sistemin e ri të Informacionit të Qeverisë (SIG) që synon kontrollin e menaxhimit dhe planifikimit të biznesit brenda ASL Frosinone. Me Z. ASL, Frosinone bën një hap përpara drejt inovacionit teknologjik dhe transparencës: në këtë mënyrë, anëtarët e organizatës së kujdesit shëndetësor mund të kenë qasje të pavarur në informacionin e kompanisë, duke transformuar të dhënat në njohuri të gatshme për t ‘u përdorur në mjedisin e korporatës. Sistemi i informacionit u lejon të gjithëve qasje në zona të ndryshme të menaxhimit, siç janë listat e pritjes, shtretërit, ndihma e parë, ilaçet konvencionale dhe më shumë. Disa pamje të ngjarjes, të mbajtura në sallën e Teatrit të ASL Frosinone.

Përditësimi i fundit: 11/10/2023

Raporto një gabim në këtë faqe