Konsulentët e UOSD dhe rruga e lindjes

Përditësimi i shërbimit

Ju njoftojmë se Shërbimi i Konsulencës së kompanisë është rritur me praninë e dy figurave psikologjike të cilat do t ‘i kushtohen kujdesit të situatave të sikletshme tek të rinjtë midis moshës 13 dhe 24 vjeç përfshirë të huajt dhe emigrantët, të cilët paraqesin karakteristika të izolimit social dhe/ose që vijnë nga kontekste socio-kulturore problematike dhe të pafavorshme si dhe gratë me probleme onkologjike me shqetësime psikologjike të lidhura.
Kjo ofertë ofrohet falas dhe me qasje të drejtpërdrejtë. Kontaktet 0775 2072616 dhe email consfam.frosinone@aslfrosinone.it

Përditësimi i fundit: 11/10/2023

Raporto një gabim në këtë faqe