Objekte të akredituara

Biomedica SAS nga Salvagni Olinda

Adresa: Via Provinciale, 77 - 03011 Alatri(FR)

Komuna: Alatri

Kontakto: Telefon: 0775.442303

Dega: Patologji klinike

Casa di Cura Città Bianca s.r.l.

Adresa: Via Foiano, 4 - 03029 Veroli (FR)

Komuna: Veroli

Kontakto: Telefon: 0775.335867

Dega: Patologji Klinike, Imazhe Diagnostike, Radiologji Diagnostike, Rezonancë Magnetike, Ortopedi dhe Traumatologji, Obstetrikë dhe Gjinekologji, Neurologji, Oftalmologji, Mjekësi Fizike dhe Rehabilitim, Stomatologji dhe Stomatologji, Endokrinologji, Gastroenterologji, Kirurgji Digjestive dhe Endoskopi, Kirurgji Vaskulare, Otorinolaringologji, Dermosifilopati, Psikiatri, Pneumologji, Urologji, Mjekësi Sportive, Kardiologji

Casa di Cura Privata S. Anna s.r.l.

Adresa: Via K. Herold - 03043 Cassino (FR)

Komuna: Cassino

Kontakto: Telefon: 0776.311123 - Faks: 0776.311147

Dega: Radiodiagnostike, Kardiologji, Terapi Fizike, Patologji Klinike

Centro di Radiologia S. Antonio s.r.l.

Adresa: Via Arigni, 55 - 03043 Cassino (FR)

Komuna: Cassino

Kontakto: Telefon: 0776.22375 - Faks: 0776.319324

Dega: Radiodiagnostike, Fizioterapi

CENTRO MEDICO POLISPECIALISTICO ADITERM SRL (P.I.01833670605)

Adresa: Via Casilina Km. 77,600 – Terme Santa Maria Maddalena 03013 FERENTINO (FR)

Kontakto: Telefon : 0775271606 - Faks : 0775271247 Rrethi : B

Dega: Rezonancë Magnetike (1) – e AKREDITUAR - Imazhe diagnostikuese - Radiologji Diagnostike (1) - e AUTORIZUAR

Centro Ortopedico Fisioterapico s.r.l.

Adresa: Via Sferracavalli, snc (p. terra, fabbr. C) - 03043 Cassino (FR)

Komuna: Cassino

Kontakto: Telefon: 0776.24361

Dega: Ortopedi dhe Traumatologji, Fiziokinesiterapi (per: masokinesiterapi, kinesiterapi, traksione), Fizioterapi

Collatino Clinical Analysis Laboratory s.r.l.

Adresa: Via A. Carnevale – 03020 Castro dei Volsci (FR)

Komuna: Castro dei Volsci

Kontakto: Telefon: 0775.687055

Dega: Patologji klinike

David s.n.c.

Adresa: Via Giuriati, 11 - 03039 Sora (FR)

Komuna: Sora

Kontakto: Telefon: 0776.833412

Dega: Patologji klinike

Delta Medical s.r.l.

Adresa: Via Fresine, Località Giardino, Condominio dei Portici - 03013 Ferentino (FR)

Komuna: Ferentino

Kontakto: Telefon: 0775.244890 - Faks: 0775.244397

Dega: Patologji klinike

Dr. Sergio Padlocks

Adresa: Via Fiume, 24 - 03030 Fontana Liri (FR)

Komuna: Fontana Liri

Kontakto: Telefon: 0776.525784

Dega: Patologji klinike

Euronefro s.r.l.

Adresa: Via Marittima, 362 - 03100 Frosinone (FR)

Komuna: Frosinone

Kontakto: Telefon: 0775.291929 - Faks: 0775.839135

Dega: Hemodializa

Eurosanità s.r.l.

Adresa: Via G. Marconi - 03014 Fiuggi (FR)

Komuna: Fiuggi

Kontakto: Telefon: 0775.506692 - Faks 0775.506717

Dega: Hemodializa

Figebo Centro Polispecialistico s.r.l.

Adresa: Via Cimarosa, SNC - 03043 Cassino (FR)

Komuna: Cassino

Kontakto: Telefoni: 0776.22361/2; Faks: 0776.310647

Dega: Patologji Klinike, Radiodiagnostike, Mjekësi Bërthamore, Fiziokinesiterapi, Oftalmologji, Kardiologji, Otolaringologji, Urologji, Ortopedi, Obstetrikë, Rezonancë Magnetike Bërthamore

Fiuggiterme s.r.l.

Adresa: Via Anticolana, 1 - 03014 Fiuggi (FR)

Komuna: Fiuggi

Kontakto: Telefon: 0775.545401 - Faks: 0775.545429

Dega: Mjekësia termike

Fra.Si.Ma s.r.l.

Adresa: Via Lungoliri, 5 - 03037 Pontecorvo (FR)

Komuna: Pontecorvo

Kontakto: Telefon: 0776.760744

Dega: Radiodiagnostike, Fizioterapi

Ges.L.An s.r.l.

Adresa: Via Adige, 45 - 03100 Frosinone (FR)

Komuna: Frosinone

Kontakto: Telefon: 0775.854111 - Faks: 0775.211311 - email: geslanfr@tin.it

Dega: Patologji klinike

Laboratori Ars Medica s.r.l. (Lam s.r.l.)

Adresa: Via Monteverdi, 94 - 03100 Frosinone (FR)

Komuna: Frosinone

Kontakto: Telefoni: nuk komunikohet numri i ri - Faks: 0775.839467

Dega: Patologji klinike

Laboratori Diagnostikues Val Comino S.r.l.

Adresa: Via S. Nicandro - 03042 Atina (FR)

Komuna: Atina

Kontakto: Telefon: 0776.610969 - Faks: 0776.690107

Dega: Patologji klinike

Laboratori i Analizës Klinike Dante s.r.l.

Adresa: Via G. Giminiani, 153 - 03012 Anagni (FR)

Komuna: Anagni

Kontakto: Telefon: 0775.726600 - Faks: 0775.733688

Dega: Patologji klinike

Laboratori i Analizës Klinike S. Marco s.a.s.

Adresa: Via Le Mura, 1 - 03037 Pontecorvo (FR)

Komuna: Pontecorvo

Kontakto: Telefon: 0776.743572

Dega: Patologji klinike