< Kthehu te publikimet shkencore

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Sëmundja hemolitike e të porsalindurit ABO dhe testi i drejtpërdrejtë negativ i coombs: raporti i rastit.

Autorët: Gadaleta D.I., et. al., D’Amico C. et al.

Data: 2020

Fusha e interesit: Mjekësia e transfuzionit
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 2,175

Një emigrant imunokompetent që paraqitet me neurosifilis me një papillit të njëanshëm të pazakontë: një raport rasti

Autorët: Turchetti P, Pacella F, Pacella E, Mirisola C, Uccella I.

Data: 2012

Fusha e interesit: sëmundjet infektive


Lexo detajet
Revistë 8.37

Krizat e përsëritura të pjesshme me gulçim iktal si paraqitje atipike e encefalopatisë së Hashimotos (encefalopati që reagon ndaj steroideve e lidhur me tiroiditin autoimun).

Autorët: S. Casciato, C. Di Bonaventura, L. Lapenta, J. Fattouch, G. Ferrazzano, M. Fanella, F. Di Fabio, M. Pasquini, M.A. Amendolea, M. Manfredi, M. Prencipe, A.T. Giallonardo

Data: 2011

Fusha e interesit: Epilepsia/sëmundjet autoimune të SNQ


Lexo detajet
Revistë 18.15

Trajektoret e rezultateve të krizave në një grup të përcaktuar mirë të pacientëve me epilepsi mioklonike të mitur të sapo diagnostikuar

Autorët: Cerulli Irelli E, Morano A, Orlando B, Salamone EM, Fanella M, Fattouch J, Manfredi M, Giallonardo AT, Di Bonaventura C.

Data: 2021

Fusha e interesit: Epilepsia


Lexo detajet