< Kthehu te publikimet shkencore

Revistë 2,659

Ekzaminimi për dobësi në pacientët e moshuar të departamentit të urgjencës duke përdorur Identifikimin e të Moshuarve në Rrezik (ISAR).

Autorët: Salvi F, Morichi V, Grilli A, Lancioni L, Spazzafumo L, Polonara S, Abbatecola AM, De Tommaso G, Dessi-Fulgheri P, Lattanzio F

Data: 2012

Fusha e interesit: ushqyerja, plakja
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 9.54

Konfiskimet në encefalitin autoimun: Gjetjet nga një analizë e grupuar EEG.

Autorët: Morano A, Fanella M, Cerulli Irelli E, Barone FA, Fisco G, Orlando B, Albini M, Fattouch J, Manfredi M, Casciato S, Di Gennaro G, Giallonardo AT, Di Bonaventura C

Data: 2020

Fusha e interesit: Epilepsia


Lexo detajet
Revistë 1,987

Sëmundja e mëlçisë yndyrore jo-alkoolike: një studim klinik shumëqendror nga Shoqata Italiane për Studimin e Mëlçisë

Autorët: Loguercio C, De Simone T, D’Auria MV, de Sio I, Federico A, Tuccillo C, Abbatecola AM, Del Vecchio Blanco C; Grupi Klinik Italian AISF

Data: 2004

Fusha e interesit: gastroenterologji


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Konfiskimet psikogjene jo-epileptike: strategjitë terapeutike dhe perspektivat e rehabilitimit

Autorët: A. Morano, M. Albini, M. Fanella, L.M. Basili, S. Casciato, J. Fattouch, AT Giallonardo, C. Di Bonaventura

Data: 2015

Fusha e interesit: Epilepsia


Lexo detajet