Përcaktimi i rajonit të Lazios nr. G04772 të datës 21.04.2022 – Lista e barnave të cilave u ka skaduar mbulimi me patentë dhe çmimet përkatëse të referencës – Lista e transparencës e datës 14 prill 2022

Përcaktimi i rajonit të Lazios nr. G04772 të datës 21.04.2022 – Lista e barnave, të cilave u ka skaduar mbulimi me patentë dhe çmimet e referencës përkatëse – Lista e transparencës e datës 14 prill 2022.

Përditësimi i fundit: 06/05/2022

Pubblicato il: 28/04/2022

Raporto një gabim në këtë faqe