< Kthehu te publikimet shkencore

Revistë 2.07

vetitë ntimikrobiale të plazmës së pasur me trombocite

Autorët: Ferraro A.S., Ronci C., Lanti A., Chiru O.M., Papa A., Insalaco D., Marconi G., Pattofatto ., Docimo F., DeMasi A., Marino D., Ippolito M., Cipriani C., Guiducci G., Adorno G.

Data: 2014

Fusha e interesit: Patologji klinike
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Kushtoji vëmendje demencës në një POSTER të një burri të moshës së mesme

Autorët: R. Cipriani, E. Saggese ,M. Plocco P., Fabrizi V. Dell' Uomo,M. Sebastiani,K. Casinelli., I Uccella

Data: 2020

Fusha e interesit: hulumtimi klinik i sëmundjeve infektive


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Projektet e lajmeve dhe shëndetësisë për të paraburgosurit. Mendime krahasuese

Autorët: Dell 'Isola

Data: 2008

Fusha e interesit: shëndeti i burgut


Lexo detajet
Revistë 2,646

Opioidet për trajtimin e dhimbjeve kronike jo-kanceroze tek të moshuarit

Autorët: Gianni W, Ceci M, Bustacchini S, Corsonello A, Abbatecola AM, Brancati AM, Assisi A, Scuteri A, Cipriani L, Lattanzio F

Data: 2009

Fusha e interesit: farmakologji, plakje


Lexo detajet