< Kthehu te publikimet shkencore

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Stimulimi kognitiv me programet e aktivitetit motorik në sëmundjen e moderuar të Alzheimerit

Autorët: A. Abbatecola, M. Coppola, M. Ciccarelli, C. Dimeo, E. Bottoni, M. Russo, G. Curcio,

Data: 2018

Fusha e interesit: gjeriatri
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 7.32

Konfiskimet dhe epilepsia me fillim të vonë: Karakteristikat elektroklinike që sugjerojnë etiologjinë autoimune

Autorët: Morano A, Cerulli Irelli E, Salamone EM, Orlando B, Fanella M, Tinelli E, Ruffolo G, Zuliani L, Fattouch J, Manfredi M, Giallonardo AT, Di Bonaventura C.

Data: 2022

Fusha e interesit: Epilepsia/sëmundjet autoimune të SNQ


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Kushtoji vëmendje demencës në një POSTER të një burri të moshës së mesme

Autorët: R. Cipriani, E. Saggese ,M. Plocco P., Fabrizi V. Dell' Uomo,M. Sebastiani,K. Casinelli., I Uccella

Data: 2020

Fusha e interesit: hulumtimi klinik i sëmundjeve infektive


Lexo detajet
Revistë 7.14

Dhimbje koke epileptike iktale si simptomë “delikate” në epilepsinë e përgjithësuar idiopatike

Autorët: Fanella M, Fattouch J, Casciato S, Lapenta L, Morano A, Egje G, Manfredi M, Prencipe M, Giallonardo AT, Di Bonaventura

Data: 2012

Fusha e interesit: Epilepsia


Lexo detajet