< Kthehu te publikimet shkencore

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

“Pseudokrizë” si fenomen i lirimit perikritik në pacientët me epilepsi.

Autorët: Casciato S, Lapenta L, Di Bonaventura C, Fattouch J, Fanella M, Morano A, Berardelli A, Manfredi M, Giallonardo AT.

Data: 2012

Fusha e interesit: Epilepsia
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 3,264

Rritja e lidhur me moshën e Troponin T me ndjeshmëri të lartë dhe implikimi i saj në diagnozën e infarktit akut të miokardit të pacientëve të moshuar

Autorët: Olivieri F, Galeazzi R, Giavarina D, Testa R, Abbatecola AM, Çeka A, Tamburrini P, Busco F, Lazzarini R, Monti D, Franceschi C, Procopio AD, Antonicelli R

Data: 2012

Fusha e interesit: mekanizmat e plakjes, biogerontologjia


Lexo detajet
Revistë 2.07

vetitë ntimikrobiale të plazmës së pasur me trombocite

Autorët: Ferraro A.S., Ronci C., Lanti A., Chiru O.M., Papa A., Insalaco D., Marconi G., Pattofatto ., Docimo F., DeMasi A., Marino D., Ippolito M., Cipriani C., Guiducci G., Adorno G.

Data: 2014

Fusha e interesit: Patologji klinike


Lexo detajet
Revistë 2.07

“Fotokimoterapia ekstrakorporale në sëmundjen steroide refraktare graft-versus-host: përvoja e Policlinico Tor Vergata”.

Autorët: Fiorelli E, Lanti A, Docimo F, Adorno G

Data: 2014

Fusha e interesit: PATOLOGJI KLINIKE


Lexo detajet