< Kthehu te publikimet shkencore

Revistë 9.54

Konfiskimet e lobit temporal të stimulit të nuhatjes në encefalitin limbik.

Autorët: Ivory F, Morano A, Fanella M, Fattouch J, Albini M, Basili LM, Cerulli Irelli E, Fisco G, Manfredi M, Giallonardo AT, Di Bonaventura C.

Data: 2019

Fusha e interesit: Epilepsia
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë

Sindroma e përsëritur e ëmbël në një pacient me mielomë të shumëfishtë “

Autorët: Carmenlo Gurnari,Luca Franceschini,Lucia Anemona,Francesca Passarelli,Sara Vaccarini,Livio Pupo,Ida Provenzano,DanielaNasso,ManuelaRizzo,Maria Cantonetti

Data: 2018

Fusha e interesit: Hematologji


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Parametrat që duhen marrë në konsideratë për të vlerësuar efektivitetin e menaxhimit të HIV dhe IST-ve të tjera

Autorët: ilaria uccella

Data: 2022

Fusha e interesit: programet e trajnimit për sëmundjet infektive


Lexo detajet
Revistë 10,170

Goditja e përsëritur ishemike dhe gjakderdhja në pacientët me fibrilacion atrial të cilët pësuan një goditje akute gjatë trajtimit me antagonist të vitaminës K Antikoagulantë oralë: Studimi RENO-EXTEND. Gusht 2022. Neurologjia e goditjes në tru

Autorët:

Data: 2022

Fusha e interesit: Neurologji/Urgjenca


Lexo detajet