< Kthehu te publikimet shkencore

Revistë 20.41

Epilepsia mioklonike, parkinsonizmi, skizofrenia dhe mëngjarashët si tipare të zakonshme neuropsikiatrike në sindromën e fshirjes 22q11.2.

Autorët: Fanella M, Frascarelli M, Lambiase C, Morano A, Unolt M, Liberati N, Fattouch J, Buzzanca A, Accinni T, Ceccanti M, Viganò A, Biondi M, Colonnese C, Giallonardo AT, Di Fabio F, Pizzuti A, Di Bonaventura C, Berardelli A.

Data: 2019

Fusha e interesit: Epilepsia/çrregullimet e lëvizjes/çrregullimet psikiatrike
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Roli i miARN-ve si “biomarkues” të epilepsisë rezistente ndaj barnave: të dhënat paraprake nga një studim i kontrollit të rasteve

Autorët: L. Zummo, M. Fanella, C.Caruso Bavisotto, A. Marino Gammazza, F. Cappello, B. Fierro, C. Di Bonaventura, AT.Giallonardo, O.Daniele

Data: 2018

Fusha e interesit: Epilepsia


Lexo detajet
Revistë 2,659

Ekzaminimi për dobësi në pacientët e moshuar të departamentit të urgjencës duke përdorur Identifikimin e të Moshuarve në Rrezik (ISAR).

Autorët: Salvi F, Morichi V, Grilli A, Lancioni L, Spazzafumo L, Polonara S, Abbatecola AM, De Tommaso G, Dessi-Fulgheri P, Lattanzio F

Data: 2012

Fusha e interesit: ushqyerja, plakja


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Stimulimi kognitiv me programet e aktivitetit motorik në sëmundjen e moderuar të Alzheimerit

Autorët: A. Abbatecola, M. Coppola, M. Ciccarelli, C. Dimeo, E. Bottoni, M. Russo, G. Curcio,

Data: 2018

Fusha e interesit: gjeriatri


Lexo detajet