< Kthehu te publikimet shkencore

Revistë 3.52

Modulimi i mikroARN-ve dhe rezultatet klinike në 1 vit ndjekje në pacientët obezë me para-diabet të trajtuar me metforminë kundrejt placebo.

Autorët: Sardu C, Trotta MC, Pieretti G, Gatta G, Ferraro G, Nicoletti GF, D' Onofrio N, Balestrieri ML, D' Amico M, Abbatecola A, Ferraraccio F, Panarese I, Paolisso G, Marfella R.

Data: 2021

Fusha e interesit: diabeti
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 2,646

Trajtimi oral antidiabetik tek të moshuarit: a ka rëndësi dobësia?

Autorët: Abbatecola AM, Paolisso G, Corsonello A, Bustacchini S, Lattanzio F

Data: 2009

Fusha e interesit: farmakologji, plakje


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

– Trajtimi infiltrativ i tendinopative me PRF: dy vjet përvojë e SIMT të Frosinone

Autorët: Maria Chiara De Nicolò (1) - Elena Gigliotti (1) - Giorgia Guiducci (1) - Deborah Ilaria Gadaleta (1) - Cristina D’Amico (1) - Francesca Chiarlitti (1) - Antonietta Arduini (1) - Gisella Brunetti (1) - Loredana Paniccia (1) - Bruna Giorgi (1) - Patrizia Tombolillo (1) - Domenico Castellitto (2) - Carla Gargiulo (1)

Data: 2020

Fusha e interesit: Patologji klinike


Lexo detajet
Revistë 2.3

Roli i teikoplaninit në trajtimin e infeksionit SARS-CoV-2: Një studim retrospektiv në pacientët me sëmundje kritike COVID-19 (studimi Tei-COVID).

Autorët: Ceccarelli G et al

Data: 21 Korrik

Fusha e interesit: sëmundje infektive


Lexo detajet