< Kthehu te publikimet shkencore

Revistë 13.13

Efekti i pandemisë COVID-19 dhe masat e bllokimit në rrjetin lokal të goditjeve.

Autorët: Brunetti V, Broccolini A, Caliandro P, Di Iorio R, Monforte M, Morosetti R, Piano C, Pilato F, Bellavia S, Marotta J, Scala I, Pedicelli A, Pennisi MA, Caricato A, Roberti C, Altavista MC, Valenza A, Distefano M, Cecconi E, Fanella M, Roncacci S, Tasillo M, Calabresi P, Frisullo G, Marca GD

Data: 2021

Fusha e interesit: Sëmundjet cerebrovaskulare
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 1,383

Ekskursionet e glukozës në plazmë te personat e moshuar me diabet mellitus tip 2

Autorët: Abbatecola AM, Paolisso G.

Data: 2005

Fusha e interesit: endokrinologji, fiziologji


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Trajtimi i anemisë nga mungesa e hekurit në telangiektazinë hereditare hemorragjike: tre raste në krahasim.

Autorët: De Nicolo' M.C. et al., D’Amico C. et al.

Data: 2019

Fusha e interesit: Mjekësia e transfuzionit


Lexo detajet
Revistë 4,213

Cilësia e jetës e lidhur me diabetin përmirësohet nga përmirësimi i glicemisë tek të moshuarit

Autorët: Abatecola AM, Smoke Scavenger L, Fabbietti P, Testa R, Rabini RA, Bonfigli AR, Corsonello A, Lattanzio F, Paolisso G

Data: 2015

Fusha e interesit: diabeti


Lexo detajet