< Kthehu te publikimet shkencore

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Lidhja midis të ushqyerit dhe performancës njohëse në pacientët e moshuar

Autorët: A. M. Abbatecola, M. Russo, C. Bettuzzi, B. Morganti, C. Romaniello, T. Micheli, L. Di Cioccio, F. Lattanzio

Data: 2012

Fusha e interesit: Ushqyerja, demenca
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

– Trajtimi infiltrativ i tendinopative me PRF: dy vjet përvojë e SIMT të Frosinone

Autorët: Maria Chiara De Nicolò (1) - Elena Gigliotti (1) - Giorgia Guiducci (1) - Deborah Ilaria Gadaleta (1) - Cristina D’Amico (1) - Francesca Chiarlitti (1) - Antonietta Arduini (1) - Gisella Brunetti (1) - Loredana Paniccia (1) - Bruna Giorgi (1) - Patrizia Tombolillo (1) - Domenico Castellitto (2) - Carla Gargiulo (1)

Data: 2020

Fusha e interesit: Patologji klinike


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Zbatimi i njësisë së goditjes në tru dhe terapisë trombolitike në një qendër më të vogël

Autorët:

Data: 2017

Fusha e interesit: Neurologji/Urgjenca


Lexo detajet
Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Nëngrupi i dobët i B në një donator të gabuar si grupi O

Autorët: Cristina D’Amico (1) - Maria Di Carlo (1) - Francesca Docimo (1) - Elena Gigliotti (1) - Giorgia Guiducci (1) - Francesco De Angelis (1) - Antonella Ricci (1) - Marina Schifalacqua (1) - Patrizia Tombolillo (1) - Daniela Crescenzi (1) - Bruna Giorgi (1) - Antonella Matteocci (2) - Carla Gargiulo

Data: 2021

Fusha e interesit: Patologji klinike


Lexo detajet