< Kthehu te publikimet shkencore

Raporti/Posteri i Konventës/Akti i Kongresit

Mobilizues i dobët ” me mielomë ose limfomë. Përvoja e Qendrës së Grumbullimit të Qelizave Staminale Poliklinike “Tor Vergata”

Autorët: Fiorelli E., Lanti A., Ferraro A.S., D’Alessandro E., Chiru O.M., Del Proposto G., Cerrone P., De Angelis L., Guiducci G., Zinno F., Adorno G., Isacchi G., “Plerixafor në bashkëpunim me G-CSF si një regjim mobilizimi te pacientët

Data: 2014

Fusha e interesit: Patologji klinike
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për:

Revistë 6,221

Rezistenca ndaj insulinës dhe rënia kognitive mund të jenë tokë e zakonshme për sindromën e brishtësisë.

Autorët: Abbatecola AM, Ferrucci L, Marfella R, Paolisso G.

Data: 2007

Fusha e interesit: mjekësi e brendshme


Lexo detajet
Revistë 1,272

Rregullimi i glukozës dhe stresi oksidativ tek njëqindvjeçarët e shëndetshëm

Autorët: Barbieri M, Rizzo MR, Manzella D, Grella R, Ragno E, Carbonella M, Abbatecola AM, Paolisso G

Data: 2003

Fusha e interesit: biogerontologji


Lexo detajet
Revistë 17.22

Dëmtimi i nuhatjes në encefalitin autoimun: një pjesë tjetër e enigmës

Autorët: Morano A, Cerulli Irelli E, Fanella M, Orlando B, Salamone EM, Tinelli E, Ruffolo G, Zuliani L, Fattouch J, Manfredi M, Giallonardo AT, Di Bonaventura C.

Data: 2022

Fusha e interesit: Epilepsia/sëmundjet autoimune të SNQ


Lexo detajet